AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı bir erkekle yakınlaşmak

Kahve falında tanıdığı bir erkekle yakınlaşmak

Kahve falında tanıdığı bir erkekle yakınlaşmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle yakınlaşmak gördüyseniz:

  • İstekleriniz veya hissettikleriniz konusunda dürüst olmamanız duygusal tepkilere neden olabilir.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle yakınlaşmak gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık bir erkekle yakınlaşmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı biriyle yakınlaşmak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık biriyle yakınlaşmak dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık erkeğe sarılmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık bir erkek görmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, onların güvenini sarsacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık erkekle sevgili olmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğe sarılmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir