AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi organlarını görmek

Kahve falında kendi organlarını görmek

Kahve falında kendi organlarını görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, günah işlemekten korunacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kendi organlarını gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı değiştiğini görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında başkasının erkeklik organını görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kadın genital organ görmek huzura erileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında erkek tenasül organı görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadını erkek organıyla görmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında insanın iç organlarını görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin erkeklik organını görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kopmuş organ görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında babasının organını görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir