AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık cenaze görmek

Kahve falında tanıdık cenaze görmek

Kahve falında tanıdık cenaze görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, iftiraya uğrayacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık cenaze gördüyseniz:

  • Seyahatler veya iletişim esnasında yaşanabilecek sorunlara karşı tedbirli olmakta fayda var.

Kahve falında tanıdık cenaze görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık birinin cenazesini görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında cenazeyi defnetmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendi cenaze görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına yorulur.

Kahve falında komşu cenazesi görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dedemin cenazesini görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın cenazesi yıkamak gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalet eder.

Kahve falında köyde cenaze görmek sözleri tutulacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir