AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi cenaze görmek

Kahve falında kendi cenaze görmek

Kahve falında kendi cenaze görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, ona özlemle sarılacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, böylece yüzünün güleceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, ticaret sektörüne atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi cenaze gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz iyi olacak.

Kahve falında yeşil örtülü cenaze görmek iç sıkıntınızın azalacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında cenazenin düştüğünü görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında düğün cenaze görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze yemeği hazırlamak başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek başına cenaze taşımak uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi cenazesini görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hem cenaze hem düğün görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babanın cenazesini görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir