AnaSayfa / Genel / Kahve falında köyde cenaze görmek

Kahve falında köyde cenaze görmek

Kahve falında köyde cenaze görmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, güzel bir hayat geçireceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında köyde cenaze gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında köyde cenaze görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında köy muhtarını görmek güçten düşeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında yürüyerek köye gitmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında köy ekmek görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köy yolunda yürümek kolay kolay pes etmeyeceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında köyüne gitmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında köye gidememek hedeflerini tutturacağına, güven kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski bir köy görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir