AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin cenazesini görmek

Kahve falında tanıdık birinin cenazesini görmek

Kahve falında tanıdık birinin cenazesini görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin cenazesini gördüyseniz:

  • Bazı konularda denge kurulması gerekiyor.

Kahve falında tanıdık cenaze görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin cenazesini görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisinin cenazesini görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına inanılır.

Kahve falında devlet büyüğü cenazesi görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında cenazede bulunduğunu görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işaret eder.

Kahve falında cenazede yemek yemek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze töreninde bulunmak haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın cenaze yıkamak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir