AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazeyi defnetmek

Kahve falında cenazeyi defnetmek

Kahve falında cenazeyi defnetmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenazeyi defnetmek gördüyseniz:

  • Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında cenaze defnetmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında cenazeyi defnetmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini defnetmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birini defnetmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bebek defnetmek iyiliğe ve güzelliğe, ekmek ve dünya malı alacağına delalettir.

Kahve falında ölü defnedildiğini görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü defnetmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birini defnetmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir