AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık biriyle konuşmak

Kahve falında tanıdık biriyle konuşmak

Kahve falında tanıdık biriyle konuşmak elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya arkadaşlarınızla katılacağınız sosyal aktiviteler özel bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tanıdık bir kızla konuşmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdıkla konuşmak bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonda konuşmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık biriyle konuşmak hayır duaları alacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık birisiyle konuşmak dostlarıyla bir araya geleceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadınla konuşmak çalışmaların büyük getirileri olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bir tanıdıkla konuşmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonla konuşmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir