AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdıkla konuşmak

Kahve falında tanıdıkla konuşmak

Kahve falında tanıdıkla konuşmak konforlu ve rahat hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, endişelerin son bulacağına, büyük problemler yaşanacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında tanıdıkla konuşmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemekten çekinmeyin, yetenekleriniz izleyenleri şaşırtabilir.

Kahve falında bir tanıdıkla konuşmak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında tanıdıkla konuşmak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık bir kadınla konuşmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık kadınla konuşmak sevinçli haberler alınacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık adamla konuşmak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık bir kızla konuşmak hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle konuşmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonda konuşmak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir