AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık biriyle telefonla konuşmak

Kahve falında tanıdık biriyle telefonla konuşmak

Kahve falında tanıdık biriyle telefonla konuşmak yaşadığı darlığın son bulacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı açmalısınız.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonda konuşmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonla konuşmak hasret içinde kalacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık biriyle konuşmak atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık bir kızla konuşmak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdıkla konuşmak tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık kadınla konuşmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadınla konuşmak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında bir tanıdıkla konuşmak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir