AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdıkla konuşmak

Kahve falında bir tanıdıkla konuşmak

Kahve falında bir tanıdıkla konuşmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, hayatın düzene gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdıkla konuşmak gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz yüksek olmakla beraber zaman zaman, çabuk geçen bitkinlikler duymanız olasıdır.

Kahve falında tanıdık birisiyle konuşmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonla konuşmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, belki ölümler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle konuşmak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine delalettir.

Kahve falında bir tanıdıkla konuşmak kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığıyla konuşmak ekmeğinin artacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle konuşmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir erkekle konuşmak kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık kadınla konuşmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir