AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir kadınla konuşmak

Kahve falında tanıdık bir kadınla konuşmak

Kahve falında tanıdık bir kadınla konuşmak fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, işlerin yoluna sokulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Miras, nafaka, komisyon, sigorta primi, vergi, kredi, faiz, burs, partnerinizin veya müşterilerinizin gelirlerinde artış, sponsorluk v.b konularda beklentileriniz varsa kolaylıkla karşılandığını görerek şaşırabilirsiniz.

Kahve falında tanıdık kadınla konuşmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadınla konuşmak şansın yüze güleceğine, kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı biriyle konuşmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında tanıdıkla konuşmak hayata karşı zayıf davranmayacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle konuşmak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığıyla konuşmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonda konuşmak kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonla konuşmak kazancın katlanacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir