AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birisiyle konuşmak

Kahve falında tanıdık birisiyle konuşmak

Kahve falında tanıdık birisiyle konuşmak çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancının daha da artacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık birisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, süregelen bir ilişkiniz olsa bile dış maceralar sizi cezbedebilir.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonla konuşmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonda konuşmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdıkla konuşmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle konuşmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına inanılır.

Kahve falında tanıdık bir kadınla konuşmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığıyla konuşmak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık birisiyle konuşmak zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık biriyle konuşmak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir