AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızla el ele tutuşmak

Kahve falında sevdiği kızla el ele tutuşmak

Kahve falında sevdiği kızla el ele tutuşmak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, daha rahat bir nefes alacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kızla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Evliliğinizi veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi ilgilendiren konularda bazı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızla el ele tutuşmak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızla el ele tutuşmak çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına inanılır.

Kahve falında bir kızla el ele tutuşmak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle el ele tutuşmak yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin insanla el ele tutuşmak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkekle el ele tutuşmak kolay ve zevkli hale geleceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin erkekle el ele tutuşmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir