AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin elini tutmak

Kahve falında tanıdık birinin elini tutmak

Kahve falında tanıdık birinin elini tutmak kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • İyimserliğinizi kontrol altında tutmanız her açıdan iyi olabilir.

Kahve falında tanıdık birinin elini tutmak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına delalettir.

Kahve falında tanıdığı birinin elini tutmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık bir erkeğin elini tutmak sağlıklı bir hayat sürüleceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğin elini tutmak yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, anlaşmalardan cayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kızın elini tutmak hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadının elini tutmak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığının elini tutmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir