AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı birinin elini tutmak

Kahve falında tanıdığı birinin elini tutmak

Kahve falında tanıdığı birinin elini tutmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığı birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, akrabalarınız veya komşularınızla tartışmaktan kaçının.

Kahve falında tanıdık bir erkeğin elini tutmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığının elini tutmak zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kızın elini tutmak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık birinin elini tutmak dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık bir kadının elini tutmak kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, türlü musibetlere uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birinin elini tutmak pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğin elini tutmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak erken evlilik yapacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir