AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giyip gelin olmak

Kahve falında gelinlik giyip gelin olmak

Kahve falında gelinlik giyip gelin olmak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giyip gelin olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda çözümler üretmekte veya üretilen çözümleri görmekte zorlanabilirler.

Kahve falında gelinini gelinlikli görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin olmak gelinlik giymek her zaman iyilikleriyle anılacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlikli gelin görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında gelinini gelinlikle görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giymeden gelin olmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı gelinlikli gelin görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve gelin görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik giymek gelin olmak çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir