AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık gelin görmek

Kahve falında tanıdık gelin görmek

Kahve falında tanıdık gelin görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık gelin gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi objektif şekilde ele almanız gerekiyor.

Kahve falında tanıdığın birinin gelin olduğunu görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını gelin görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık birini gelin görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık gelin görmek verilen  sözlerin tutulacağına, ne yapacağını şaşıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü gelin damat görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine delalettir.

Kahve falında kahve falında gelin damat görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında eşinin gelin olduğunu görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz gelinlikli gelin görmek yaşamının tadını çıkaracağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir