AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin birini görmek

Kahve falında gelin birini görmek

Kahve falında gelin birini görmek yılmayacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına yorulur.

Kahve falında gelin birini gördüyseniz:

  • Sizin son derece akılcı yaklaşımlar gösterdiğiniz durumlara diğer insanlar ters açılardan bakabilirler.

Kahve falında gelin buketi tutmak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında gelinin elini tutmak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına yorulur.

Kahve falında gelin alma görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin düğün görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına yorulur.

Kahve falında gelinine sarılmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin tacı almak başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında çirkin gelin olmak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında geline küpe takmak garanti olacak makama oturacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir