Kahve falında bekar kızını gelin görmek

Kahve falında bekar kızını gelin görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bekar kızını gelin gördüyseniz:

  • Planlar, konuşmalar veya anlaşmalar esnasında dikkat gerekiyor.

Kahve falında bekar kızını gelin görmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar bir kızın çocuğu olduğunu görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kızı hamile olarak görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına işarettir.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar bi kızı hamile görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya işaret eder.

Kahve falında bekar kızının doğum yaptığını görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine delalettir.

Kahve falında bekar kızın evlenmesi görmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top