AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığını gelin görmek

Kahve falında tanıdığını gelin görmek

Kahve falında tanıdığını gelin görmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığını gelin gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun istediklerini kabul ederseniz bazı zorluklarada katlanmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında tanıdık gelin görmek daha fazla rızık elde edileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığını gelin görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığın birinin gelin olduğunu görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, muradın olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birini gelin görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, sevindirici haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında falda gelin görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında gelin el çiçeği görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin ve damat resmi görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişman gelin görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir