AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birini bıçaklamak

Kahve falında tanıdık birini bıçaklamak

Kahve falında tanıdık birini bıçaklamak kötü günler yaşayacağına, keyifli hale geleceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, rızkının kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık birini bıçaklamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size canı gönülden yardım etmek istiyor olabilirler.

Kahve falında tanıdığı birini bıçaklamak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık birini bıçaklamak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında babayı bıçaklamak beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşını bıçaklamak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine delalettir.

Kahve falında kediyi bıçaklamak ticaretinin ilerleyeceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına tabir olunur.

Kahve falında balık bıçaklamak iş yerinde çok zarar edileceğine, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi bıçaklamak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına işarettir.

Kahve falında insan bıçaklamak sahip olduğu nimetin artacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir