AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi bıçaklamak

Kahve falında kediyi bıçaklamak

Kahve falında kediyi bıçaklamak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi bıçaklamak gördüyseniz:

  • Ne kadar çok çaba gösterirseniz o kadar geri dönüş alacaksınız.

Kahve falında kedi bıçaklamak rakiplerini alt edeceğine, gözyaşlarının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi bıçaklamak işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını bıçaklamak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınını bıçaklamak ticarette şansının düşeceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında adam bıçaklamak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında babanı bıçaklamak bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişiyi bıçaklamak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının birini bıçakladığını görmek başarılı olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir