AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi bıçaklamak

Kahve falında eski sevgiliyi bıçaklamak

Kahve falında eski sevgiliyi bıçaklamak onu borçtan kurtaracağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi bıçaklamak gördüyseniz:

  • Bir erkekle başınız derde girebilir.

Kahve falında eski sevgiliyi bıçaklamak yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin seni bıçakladığını görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sevgili bıçaklamak şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, kime gideceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisinin bıçakladığını görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, kazancının günden güne düşeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisini bıçaklamak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sana güldüğünü görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin kokusunu duymak işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir