AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı birini bıçaklamak

Kahve falında tanıdığı birini bıçaklamak

Kahve falında tanıdığı birini bıçaklamak birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birini bıçaklamak gördüyseniz:

  • İstikrarı korumanız olumlu sonuçlar doğuracağa benziyor.

Kahve falında tanıdığı birini bıçaklamak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bahtının açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini bıçaklamak aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin bıçakladığını görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, kendi işinin sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birini bıçaklamak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşını bıçaklamak çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi bıçaklamak ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşini bıçaklamak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında akrabanı bıçaklamak endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir