AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını bıçaklamak

Kahve falında bir arkadaşını bıçaklamak

Kahve falında bir arkadaşını bıçaklamak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını bıçaklamak gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya profesyonel yaşamınız üzerine daha fazla düşünmelisiniz.

Kahve falında arkadaşının birini bıçakladığını görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının seni bıçakladığını görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı bıçaklamak temiz ve yeni bir sayfa açacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını bıçaklamak karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını bıçaklamak kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaş bıçaklamak aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla kişiyi bıçaklamak önemli işlere imza atacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalet eder.

Kahve falında kendi kendini bıçakladığını görmek faydalı şeyler yapacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir