AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık bıçaklamak

Kahve falında balık bıçaklamak

Kahve falında balık bıçaklamak tüm hayatının durma noktasına geleceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, başına türlü işler geleceğine, işlerinin kolaylaşacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında balık bıçaklamak gördüyseniz:

  • Sağduyulu önerileriniz destekleri arttırabilir.

Kahve falında balık bıçaklamak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında birinin elini bıçaklamak hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine alamet eder.

Kahve falında birini bıçaklamak istemek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu bıçaklamak haneye bolluk ve bereket geleceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçaklanmak ve bıçaklamak hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında birini bıçaklamak kan görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını bıçaklamak çektiği sıkıntıların daha da artacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanını bıçaklamak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir