AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı bıçaklamak

Kahve falında babayı bıçaklamak

Kahve falında babayı bıçaklamak üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında babayı bıçaklamak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da sıkışıklığınız olabilir.

Kahve falında babasını bıçaklamak fakirlikten kurtulmaya, günahkâr olacağına işarettir.

Kahve falında babanı bıçaklamak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında baba bıçaklamak iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında babayı bıçaklamak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında birini sırtından bıçaklamak gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadını bıçaklamak rahatının yerinde olacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine işarettir.

Kahve falında bıçakladığını görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işarettir.

Kahve falında yılan bıçaklamak kızı olanların da gelin edeceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir