AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babasının mezarını görmek

Kahve falında ölen babasının mezarını görmek

Kahve falında ölen babasının mezarını görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, anlaşmazlıkların biteceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, rahat bir işe girileceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölen babasının mezarını gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri sayesinde dostluklarınız pekişecek.

Kahve falında ölmüş babayı mezardan çıkarmak ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanın mezarını açmak kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını kazmak hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı mezarında görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına yorulur.

Kahve falında babanın mezarını ziyaret etmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine işarettir.

Kahve falında babasının mezardan çıktığını görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında babasının mezarının açıldığını görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında anne baba mezarı görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir