AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı mezara gömmek

Kahve falında babayı mezara gömmek

Kahve falında babayı mezara gömmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayı mezara gömmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınız veya tecrübeleriniz size yardımcı olabilir.

Kahve falında babasını mezara gömmek ticaretinin ilerleyeceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet eder.

Kahve falında babayı mezara gömmek derde ve kedere düşeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mezara bebek gömmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında canlı insanı mezara gömmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezara bişey gömmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına delalettir.

Kahve falında mezara altın gömmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, hanesindeki rızkın da artacağına işarettir.

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına inanılır.

Kahve falında birini mezara gömmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir