AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babanın mezarını görmek

Kahve falında ölmüş babanın mezarını görmek

Kahve falında ölmüş babanın mezarını görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, sevdiklerini de koruyacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını gördüyseniz:

  • Alacağınız haberler eviniz veya ailenizle ilgili planlarınızı yürürlüğe koymanızı sağlayabilir.

Kahve falında ölen babanın mezarını görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında babasının mezardan çıktığını görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine işaret eder.

Kahve falında babanın mezarlığını görmek kazancın yarı yarıya artacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına inanılır.

Kahve falında babasının mezarında dua etmek iş yeri sahibi olacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında babasının mezarını görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında babamın mezarında ağlamak falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında ölen babasının mezarını görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kazancını çoğaltacağına delalet eder.

Kahve falında anne babanın mezarını görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir