AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir kadınla öpüşmek

Kahve falında tanıdık bir kadınla öpüşmek

Kahve falında tanıdık bir kadınla öpüşmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, hayatını yoluna koymaya, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık bir kadınla öpüşmek gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranın.

Kahve falında tanıdık bir kadını öpmek geçim derdine düşeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık kadını öpmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık kadınla öpüşmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığı bir kadın görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında eski bir tanıdık kadın görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı kadını görmek zengin bir hayat süreceğine, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadın görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın kadın görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir