AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı kadını görmek

Kahve falında tanıdığı kadını görmek

Kahve falında tanıdığı kadını görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı kadını gördüyseniz:

  • Şaşırtıcı ya da yanıltıcı kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında tanıdık kadına sarılmak yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık genç kadın görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş tanıdık kadın görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığın kadını görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık kadını öpmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, patron olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadının öldüğünü görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı bir kadını öpmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadını hamile görmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir