AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı bir kadın görmek

Kahve falında tanıdığı bir kadın görmek

Kahve falında tanıdığı bir kadın görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının günden güne düşeceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir kadın gördüyseniz:

  • Kendinize dönük ilgi alanlarınız daha çok işinize yarayabilir.

Kahve falında eski bir tanıdık kadın görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadınla öpüşmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığın kadın görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık kadın görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadını dövmek her geçen gün daha profesyonel olacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık kadının öldüğünü görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığı bir kadınla evlenmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş tanıdık kadın görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir