AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın kadın görmek

Kahve falında tanıdığın kadın görmek

Kahve falında tanıdığın kadın görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığın kadın gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz tehlikeli sularda seyrediyor.

Kahve falında tanıdığı kadın görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya delalet eder.

Kahve falında tanıdık kadını öpmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık kadınla öpüşmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık kadını hamile görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık bir kadın görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadından para almak ekmek ve dünya malı alacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığı bir kadını öpmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığın kadını görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir