AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir erkekle yatmak

Kahve falında tanıdık bir erkekle yatmak

Kahve falında tanıdık bir erkekle yatmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık bir erkekle yatmak gördüyseniz:

  • Baskı altında ödün vermemelisiniz.

Kahve falında tanıdık bir erkekle yatmak kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle yatmak yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığı biriyle yatmak insanlara iyilik yapmaya, çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık bir kadınla yatmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında erkeğin omzuna yatmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin göğsünde yatmak iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle yatmak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşla yatmak hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir