AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı biriyle yatmak

Kahve falında tanıdığı biriyle yatmak

Kahve falında tanıdığı biriyle yatmak ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığı biriyle yatmak gördüyseniz:

  • Maddi kazançlar ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında tanıdığı biriyle yatmak varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık bir kadınla yatmak öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık biriyle yatmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık bir erkekle yatmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuma yatmak kişinin ağız tadına kavuşacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü yanında yatmak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında dize yatmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste yatmak maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir