AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık biriyle yatmak

Kahve falında tanıdık biriyle yatmak

Kahve falında tanıdık biriyle yatmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık biriyle yatmak gördüyseniz:

  • Bir düşmanınızın arkanızdan çevirdiği dolapları tam zamanında öğrenerek gereken tedbirleri alabilirsiniz.

Kahve falında tanıdık bir kadınla yatmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık biriyle yatmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık bir erkekle yatmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı biriyle yatmak rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle yatmak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle yatmak atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş eşle yatmak sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine inanılır.

Kahve falında birinin kucağına yatmak çok sağlıklı olunacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir