AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşla yatmak

Kahve falında erkek arkadaşla yatmak

Kahve falında erkek arkadaşla yatmak çareye ve çözüme ulaşacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşla yatmak gördüyseniz:

  • Politik davranmalısınız.

Kahve falında erkek arkadaşıyla yatmak sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşla yatmak uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulur.

Kahve falında arkadaşınla yatmak ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının karısıyla yatmak makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla aynı yatakta yatmak esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın omzuna yatmak daha büyük saygınlık kazanılacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşıyla aynı yatakta yatmak kazançlı adımlar atılacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle yatmak kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir