AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir kadınla yatmak

Kahve falında tanıdık bir kadınla yatmak

Kahve falında tanıdık bir kadınla yatmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, hayat boyu çok sevileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, para kazanmaya başlayacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadınla yatmak gördüyseniz:

  • Hız yapmak arabanın gücünden çok yol durumuna bağlıdır.

Kahve falında tanıdık bir kadınla yatmak kısmetli kapıların açılacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık bir erkekle yatmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, hayatın tadına varacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığı biriyle yatmak yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık biriyle yatmak büyük tartışmalar yaşanacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine alamet eder.

Kahve falında dul kadınla yatmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadınlarla yatmak mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı kadınla yatmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, kişinin hayatının değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadınla yatmak çok kolay bir hayatı olacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir