AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızın babasını görmek

Kahve falında sevdiğin kızın babasını görmek

Kahve falında sevdiğin kızın babasını görmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, maddi kayıpların olacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, başarı kaydedeceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın babasını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekçilikten uzak planlarından veya konulardan bahsedebilirler.

Kahve falında sevdiği kızın babasıyla konuşmak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızın babasını görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine yorulur.

Kahve falında babanın kızmasını görmek zararların telafi edileceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın kızını hamile olduğunu görmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında babanın kızını hamile görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında baba kızını dövmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baba ve kızını görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının kızını dövdüğünü görmek keyifli hale geleceğine, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir