AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızın babasıyla konuşmak

Kahve falında sevdiği kızın babasıyla konuşmak

Kahve falında sevdiği kızın babasıyla konuşmak önemli ve büyük adımlar atacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kızın babasıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında sevdiği kızın babasıyla konuşmak dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kızla konuşmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla telefonda konuşmak kısmetinin kendinden yana olacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızla telefonda konuşmak âlim kimselerden feyz alacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızla konuşmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin babasıyla konuşmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın babasını görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı bir kızla konuşmak işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir