AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığının hasta olduğunu görmek

Kahve falında tanıdığının hasta olduğunu görmek

Kahve falında tanıdığının hasta olduğunu görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, gelir elde edeceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Garip bir gelişmeyi yararınıza kullanabilirsiniz.

Kahve falında hasta tanıdık görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta tanıdığını görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığının hasta olduğunu görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık birini hasta görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir tanıdığın hasta olduğunu görmek çok zor durumlara düşeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık hasta birini görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir kişiyi hasta görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığı hasta görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir