AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığın hasta olduğunu görmek

Kahve falında bir tanıdığın hasta olduğunu görmek

Kahve falında bir tanıdığın hasta olduğunu görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında bir tanıdığın hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanın.

Kahve falında hasta bir tanıdık görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığı hasta görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, ele geçen parada artış olacağına yorulur.

Kahve falında bir tanıdığının hastalandığını görmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık hasta birini görmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığını hasta görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, günahlarından tövbe etmeye rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birinin hasta olduğunu görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine delalet eder.

Kahve falında hasta tanıdık görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir