AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık hasta birini görmek

Kahve falında tanıdık hasta birini görmek

Kahve falında tanıdık hasta birini görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık hasta birini gördüyseniz:

  • Ateşli tartışmaların üzerine benzinle gitmemekte ya da seyahatler esnasında dikkatli olmakta fayda var.

Kahve falında tanıdığının hasta olduğunu görmek kötü halinden eser kalmayacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığı hasta görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin hasta olduğunu görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında hasta tanıdık görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında hasta bir tanıdık görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık birini hasta görmek işin düzeltileceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında bir tanıdığının hasta olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığının hastalandığını görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir