AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta tanıdığını görmek

Kahve falında hasta tanıdığını görmek

Kahve falında hasta tanıdığını görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta tanıdığını gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar diyerek hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları önlemiş veya azaltmış olursunuz.

Kahve falında bir tanıdığının hastalandığını görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında hasta tanıdığını görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına alamet eder.

Kahve falında hasta tanıdık görmek iş ve mekan değiştireceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığının hastalandığını görmek kendi şansını kendi yaratacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birini hasta görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir kişiyi hasta görmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık birinin hasta olduğunu görmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir