AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı bir kişiyi hasta görmek

Kahve falında tanıdığı bir kişiyi hasta görmek

Kahve falında tanıdığı bir kişiyi hasta görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı bir kişiyi hasta gördüyseniz:

  • Doğrulara ulaşabilmek, gerçekleri öğrenebilmek için çok hassas çalışmalar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında tanıdığı bir kişiyi hasta görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığının hasta olduğunu görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığının hastalandığını görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığı birini hasta görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta bir tanıdık görmek kudret ve destek olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık birinin hasta olduğunu görmek kazanç kapılarının açılacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık birini hasta görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına işaret eder.

Kahve falında bir tanıdığını hasta görmek daha fazla yakınlaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir