AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birini hasta görmek

Kahve falında tanıdık birini hasta görmek

Kahve falında tanıdık birini hasta görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık birini hasta gördüyseniz:

  • Hiçbirşey göründüğü gibi olmayabilir veya görünmeyen riskler veya endişe yaratan durumlar gerçek olabilir.

Kahve falında bir tanıdığının hastalandığını görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığının hastalandığını görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta tanıdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığı hasta görmek lüks içinde olacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında bir tanıdığını hasta görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta bir tanıdık görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir tanıdığının hasta olduğunu görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında bir tanıdığın hasta olduğunu görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir