AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta tanıdık görmek

Kahve falında hasta tanıdık görmek

Kahve falında hasta tanıdık görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, verilen kararların geri çekileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta tanıdık gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı veya ticari bağlantılarınızı ilgilendiren ilişkilerinizin maddi anlamda size fayda mı yoksa zarar mı getirdiğini sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında tanıdık birini hasta görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığının hasta olduğunu görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir kişiyi hasta görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir tanıdığın hasta olduğunu görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, psikolojik olarak düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birini hasta görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığının hasta olduğunu görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığı hasta görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, eksiği kendinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığının hastalandığını görmek gerginliğin biteceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir