AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin el görmek

Kahve falında çirkin el görmek

Kahve falında çirkin el görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında çirkin el gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınıza elindeki imkanları göstermek için hoş sürprizler yapabilirsiniz.

Kahve falında ellerini çirkin görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elleri çirkin görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında çirkin el görmek istediği başarıyı göstereceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına işarettir.

Kahve falında çirkin dede görmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalettir.

Kahve falında çirkin erkek çocuğu görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında çirkin adamlar görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin yaşlı kadın görmek hoş muhabbette olacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı çirkin adam görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir